Boekhouder waar je op kunt rekenen.

Welkom bij Buro Bilan, hét niet-doorsnee administratiekantoor in hartje Tilburg. Onze klantenkring is veelzijdig: van starters tot gevestigde namen, creatieve bedrijven ( podia, theater- en dansgezelschappen en bands) ZZP-ers, en diverse MKB-klanten. Wij onderscheiden ons door naast de cijfertjes altijd rekening te houden met de mensen daarachter: wat drijft hen, waar liggen hun talenten, waar halen ze hun inspiratie vandaan?

Door onze focus op de mensen en visie achter een bedrijf zorgen we voor een op maat gemaakte dienstverlening die onze klanten in staat stelt zich te richten op waar ze in uit willen blinken.   

Buro Bilan is de boekhouder, het administratiekantoor, waar u op kunt rekenen!

Financieel management 

Buro Bilan is een niet-alledaags administratiekantoor, en onze klantenkring is dat evenmin, met daarin zowel startende ondernemingen als gevestigde creatieve bedrijven, stichtingen en gezelschappen.

Wij onderscheiden ons door verder te kijken dan de cijfers en hebben met onze uitzonderlijke, persoonlijke aanpak een brede klantenkring opgebouwd in de creatieve sector.

Diensten

 

Komt u door uw drukke werkzaamheden niet toe aan het bijhouden van uw administratie? Wilt u inzicht in hoe u er nu precies voorstaat maar weet u niet hoe u die gegevens kunt verkrijgen? Heeft u geen zin in tijdrovende randzaken als verzekeringen en allerlei aanbiedingen en enquêtes of heeft u hulp nodig bij het opstarten van uw bedrijf? Weet u geen raad met het invullen van uw belastingaangiften?

Startende ondernemer

Als startende ondernemer is het onmogelijk alle actuele wet- en regelgeving direct te kennen en ontbreekt vaak de tijd en zin voor het invullen van belastingaangiften.

App

Of u nu thuis, onderweg of op kantoor bent: wanneer u onze gratis app BuroBilan download heeft u onze dienstverlening altijd onder handbereik. Met uw gepersonaliseerde profiel blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en belangrijke veranderingen, relevante nieuwsberichten en wetswijzigingen. Ook is het mogelijk meldingen te ontvangen voor naderende deadlines, kunt u de uitgebreide kennisbank raadplegen en heeft u de mogelijkheid uw vraag direct aan ons te stellen.

Yuki

We hebben de weg ingeslagen naar digitalisering en vereenvoudiging voor klanten om hun administratie zelf te scannen en te uploaden naar Yuki software. Een kind kan de was doen. Met uw telefoon of Ipad , laptop of computer kunt u zelf uw inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties inlezen.

Met behulp van onze ondersteuning is dagelijks uw boekhouding bijgewerkt. Het bespaart u tijd en geeft u direct inzicht in hoe u er financieel voor staat. Offerte aanvragen? Mail naar info@burobilan.nl.

Miranda van Spelde laat u graag zien hoe het werkt.

Ons team

Een hardwerkend en gespecialiseerd team, net zo divers als onze klantenkring, met een passie voor cijfers. Onze medewerkers zetten zich allemaal volledig in om uw administratie te optimaliseren zodat u zich kunt richten op waar u het beste in bent.

Contact

Geïnteresseerd, of wilt u meer informatie?
Wij ontvangen graag een mail van u.

Adres

Bredaseweg 204-01
5038 NK, Tilburg

Telefoon

Vul ons contactformulier in